Mijn favorieten

Taxaties

Het taxeren van een woning/bedrijfspand is een delicate zaak. Het is voor U van belang dat de taxateur alle zaken goed bekijkt en zich verdiept in de specifieke eigenschappen van het object. Hierbij zijn de locatie, de bouwkundige staat, het onderhoudt, de grote van het perceel en het object alsmede de afwerking zaken waar de taxateur rekening mee houdt.

 

Tegenwoordig eisen steeds meer instanties een NWWI rapport.
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

 

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Harry Moes Makelaardij is aangesloten bij het NWWI en kan U dus een gevalideert rapport leveren.

 

Aangezien ieder object anders is willen wij U vragen met ons contact op te nemen voor het bepalen van de kosten voor de door U gewenste taxatie.