Mijn favorieten

Over ons

Harry Moes Makelaardij is een persoonlijk makelaarskantoor waarbij kwaliteit en de wensen van de klant centraal staan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en stellen het erg op prijs dat U altijd met dezelfde persoon te maken heeft. Uw huis is daarom bij ons in vertrouwde handen!

 

Harry Moes is sinds 1998 actief in de makelaardij en sinds 2008 ben ik mijn eigen NVM makelaarskantoor begonnen aan de Helmondseweg in Aarle-Rixtel. Graag bemiddelen wij bij de aankoop, verkoop, huur en/of verhuur van Uw woning en/of bedrijfspand. Daarnaast kunt U bij ons terecht voor de taxatie van Uw object.

 

Het NVM lidmaatschap is een bewuste keuze geweest bij het opstarten van mijn eigen makelaarskantoor. Sinds jaar en dag de toonaangevende makelaarsvereniging in Nederland. Voor U houdt dit in dat U te maken heeft met een ervaren Registermakelaar-Taxateur, in het bezit van alle benodigde diploma's en onderhevig aan strenge permanente educatie-eisen.

 

Als U vragen heeft of op het punt staat een woning/bedrijfspand te kopen/huren, Uw woning/bedrijfspand te verkopen/verhuren, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin wij aan kunnen geven wat wij voor U kunnen betekenen.

Harry Moes Makelaardij

Kantoor Vestiging Harry Moes Makelaardij

Adresgegevens

Helmondseweg 12
5735 RB Aarle Rixtel
KvK nummer: 17213768
BTW nummer: NL0464.94.868.B01