Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop

Heertums Akker

5737 RL Lieshout
Vraagprijs € 297.500,- v.o.n. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

OP SCHITTERENDE LOCATIE AAN HEERTUMS AKKER GELEGEN BOUWPERCEEL MET VRIJ UITZICHT AAN DE RAND VAN NIEUWBOUWWIJK "NIEUWENHOF NOORD".

Lieshout is een historisch dorp in een landelijke omgeving, gelegen aan het Wilhelminakanaal vlakbij Helmond en Eindhoven. Het dorp behoort tot de gemeente...
Lees meer

Omschrijving

OP SCHITTERENDE LOCATIE AAN HEERTUMS AKKER GELEGEN BOUWPERCEEL MET VRIJ UITZICHT AAN DE RAND VAN NIEUWBOUWWIJK "NIEUWENHOF NOORD".

Lieshout is een historisch dorp in een landelijke omgeving, gelegen aan het Wilhelminakanaal vlakbij Helmond en Eindhoven. Het dorp behoort tot de gemeente Laarbeek, een mooie groene gemeente van zo'n 22.000 inwoners. De gemeente Laarbeek is ontstaan door de samenvoeging van een drietal gemeenten namelijk Aarle-Rixtel, Lieshout en Beek en Donk. Lieshout ligt in de driehoek van de steden Helmond, Eindhoven en 's-Hertogenbosch en in de nabijheid van Veghel en Sint-Oedenrode.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of andere vragen met betrekking tot deze bouwkavel kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 297.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 850 m² Kadasteroppervlakte 245 m² Kadastrale gegevens Gemeente Lieshout Sectie L Perceelnummer 1121 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Lieshout Sectie L Perceelnummer 1125 Oppervlakte 245 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring