Acacialaan 36, eengezinswoning in Veghel

Verkocht

Deel op:  

Omschrijving

TUSSENWONING MET BERGING EN GARAGE.
Deze keurig onderhouden tussenwoning is gelegen in wijk Kolenkampen in Veghel met de directe uitvalswegen op korte afstand, alsmede het centrum van Veghel. De woning biedt de mogelijkheid tot het creëren van een vaste trap naar de tweede verdieping waar een extra kamer gecreëerd kan worden. De garage op achter gelegen terrein is vanuit de achterom te bereiken en een zeer praktische toevoeging aan het geheel.

Begane grond:

We starten in de hal die is afgewerkt met een laminaat vloer, granol wanden en een schuurwerk plafond. In de hal bevindt zich de meterkast (voorzien van 6 groepen beveiligd middels 2 aardlekschakelaars), toilet, kelderkast (2 tredes diep) en trapopgang naar de 1e verdieping.

Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer/keuken.
Het toilet is uitgevoerd als duo bloc.

De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, deels granol en deels spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond.
De woonkamer heeft oorspronkelijk een aparte toegang. Deze is met het creëren van de open keuken niet meer in gebruik.

De aan de achterzijde van de woning gelegen keuken is voorzien van een nette keukeninrichting welke bestaat uit 5 bovenkasten, 3 bestek lades, 3 pannenlades en 2 onderkasten.
De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Het kunststof werkblad is voorzien van een betegelde achterwand en een rvs spoelbak.

De keuken is afgewerkt met een laminaat vloer, deels betegelde en deels schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond.

Achter de keuken is tussen de oorspronkelijke berging en de woning een bijkeuken gerealiseerd. Deze is afgewerkt met een novilon vloer, schoonmetselwerk wanden en een kunststof schroten plafond. Hier is de aansluiting van de wasmachine gesitueerd.

De berging gelegen achter de bijkeuken is afgewerkt met een betonnen vloer, schoonmetselwerk wanden (halfsteens uitgevoerd), een houten platdak constructie gedekt met bitumen. De berging is ongeïsoleerd en voorzien van elektra.

De achtertuin is grotendeels voorzien van houten schuttingen als afscheiding. Het terras is uitgevoerd met een zonneluifel en achter de berging is de achterom naar het terrein waar de garage is gelegen.
De tuin is gelegen op het westen.

De op het achtergelegen terrein gesitueerde garage is voorzien van een kanteldeur en uitgevoerd met een beton vloer, baksteen gevels en een houten dakbeschot gedekt met bitumen.


Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping beginnen we op de overloop welke toegang biedt tot de bergkast, drie slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar de 2e verdieping. De overloop is afgewerkt met tapijt, granol wanden en een schuurwerk plafond.

Slaapkamer 1 (ca. 6,7 m²): Deze is gelegen links achter in de woning en afgewerkt met tapijt, spuitwerk wanden en een schuurwerk plafond. Deze kamer is voorzien van een rolluik.

Slaapkamer 2 (ca. 15 m²): Deze is gelegen rechtsachter in de woning en afgewerkt met tapijt, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. Deze kamer is voorzien van een rolluik.

Slaapkamer 3 (ca. 14 m²): Deze is gelegen aan de rechter voorzijde van de woning en afgewerkt met een tapijt, behang wanden en een schuurwerk plafond. Ook deze kamer is voorzien van een rolluik.

De badkamer is voorzien van een douche met cabine, toilet, vaste wastafel in badmeubel en design radiator. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een mdf panelen plafond voorzien van inbouwspots.


Tweede Verdieping:

De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizo trap. Doordat er voldoende ruimte is zou het mogelijk zijn hier een vaste trap te realiseren waardoor een volwaardige voorzolder en 4e slaapkamer ontstaat.
De voorzolder is afgewerkt met tapijt, schoonmetselwerk wanden en een houten dakbeschot waarbij de gordingen in het zicht zijn. Op de voorzolder is de opstelling van de c.v. ketel.
De zolderkamer is afgewerkt met tapijt, schoonmetselwerk wanden en een kapschuinte waarbij de houtwolcement platen en houtvezelplaten in het zicht zitten. Deze kamer is voorzien van een dakraam.


Algemeen:
Traditioneel gebouwd * baksteen gevels uitgevoerd in spouw * begane grond vloer en verdiepingsvloeren van beton * zadeldak gedekt met betonpannen * grotendeels dubbele beglazing in deels kunststof en deels houten kozijnen * ATAG HR combi ketel 2015 * kadastraal gemeente Veghel sectie K nummer 2523 en 2527 groot 1a61ca.Deze brochure is ervoor bedoeld u een eerste en algemene indruk te verschaffen van het gebodene en kan worden beschouwd als uitnodiging om met ons in onderhandeling te treden. Hoewel wij bij het samenstellen van onze brochures uiterst nauwkeurig te werk gaan kunnen aan eventuele afwijkingen met de werkelijkheid geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Prijs:
€ 175.000,- k.k.
Postcode:
5461CG
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
91m²
Perceeloppervlakte:
652m²
Inhoud:
445m³
Bouwperiode:
1962

Locatie

Reageer

Stuur door