Lieshoutseweg 66a, eengezinswoning in Aarle-rixtel

Deel op:  

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING MET LOODS EN SCHUUR.
Op ruim bemeten perceel gelegen vrijstaande woning. De Loods en schuur bieden ruimte voor opslag welke ideaal is voor een ruimte behoevende hobby of een zzp’er. Het perceel grond achter de bebouwing kan gebruikt worden voor het hobbymatig houden van paarden.
Met andere woorden een keurige woning met diverse mogelijkheden!


BEGANE GROND:

Via de overdekte entree aan de voorzijde van de woning betreedt u de Hal. Deze is afgewerkt met een tegel vloer, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond voorzien van sierlijst.
In de hal bevindt zich de toegang tot de kelder. De kelder is afgewerkt met een tegel vloer, schuurwerk wanden en plafond. In de kelder bevindt zich de aansluiting voor glasvezel, gas- en watermeter.

Vanuit de hal is er toegang tot de leefkeuken (ca. 20 m²). De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, voorzien van vloerverwarming en elektrisch bedienbare screen, spachtelputz wanden en een gedraaid schuurwerk plafond voorzien van sierlijst en inbouwspots. De keukeninrichting bestaat uit 1 bovenkast, 3 besteklades, 5 pannenlades, 6 onderkasten, 1 apothekerskast en 1 bergkast. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4 pits gaskookplaat, ingebouwde frituur, afzuigkap, koel- vries combinatie en combi-magnetron.
Het granieten werkblad is voorzien van een 1½ rvs spoelbak.

Vanuit de keuken is er toegang tot de Woonkamer van ca. 42 m². De woonkamer middels dubbel openslaande deuren onderverdeeld in een zitkamer en eetkamer/bijkamer. De zitkamer is voorzien van een gaskachel en elektrisch bedienbare screens. De afwerking bestaat uit een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, behang en spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond voorzien van sierlijst.

De eetkamer/bijkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, schuurwerk en behang wanden en een schuurwerk plafond. Aan de achterzijde is een schuifpui welke toegang biedt tot de achtertuin.

Vanuit de keuken en eetkamer/bijkamer is tevens toegang tot de bijkeuken welke is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, deels betegelde en deels schuurwerk wanden en een houten schroten plafond.
In de bijkeuken is toegang tot een toilet met fonteintje, een doucheruimte met vaste wastafel, en de c.v. ruimte met opstelling c.v. ketel (Nefit HR 107 CW 5 Bouwjaar 2006) en de verdeler van de vloerverwarming. Tevens is er een keukenblok met daarin de aansluitmogelijkheid voor de wasapparatuur en vaatwasser, het keukenblok bestaat uit 5 bovenkasten, 1 bergkast en een kunststof werkblad.

Aan de voorzijde van de keuken is een portaal met daarin de meterkast (12 groepen beveiligd middels 3 aardlekschakelaars en 1 krachtgroep) en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning is middels een ruime oprit de loods te bereiken waarlangs aan de rechter zijde een achterom is gecreëerd. Aan de linker zijde zijn twee loopdeuren (waarvan 1 breed genoeg als doorgang voor een aanhangwagen) als achterom naar de achtertuin. De loods is toegankelijk middels twee elektrisch bedienbare dubbel openslaande deuren. De linker deur geeft toegang tot een inpandige garage van ca 21m². De rechter deur geeft toegang tot de overige ruimte in de loods. Deze is ca. 82 m² begane grond.

Het voorste gedeelte van de loods is over de volle breedte en een diepte tot ca. 6,50 m voorzien van een verdiepingsvloer waardoor een zolder ontstaat met een vloeroppervlakte van ca. 45 m² (hierbij is geen rekening gehouden met de hoogte).

De loods is afgewerkt met een betonnen vloer, metselwerk spouwmuren houten zadeldak voorzien van stalen spanten en gedekt met stalen dakpan profiel platen.

Aan de achterzijde is een kanteldeur en loopdeur waardoor een doorgang ontstaat van voor tot achterzijde. De loods is voorzien van gas, water en elektra en kan worden verwarmd middels twee gaskachels.

Aan de linkerzijde van de loods is tevens een toegangsdeur vanuit de achtertuin naar de loods.
De achtertuin is diep, geeft veel privacy en is gelegen op het noord-oosten. De achtertuin is deels verhard en deels voorzien van gras met aan de zijkanten planten borders.

Achter de achtertuin is de schuur gelegen welke is opgedeeld in 2 delen.
Deel 1 is ¾ van de schuur en deel 2 is ¼ van de schuur. Achter het gemetselde gedeelte van de schuur is een houten stalgedeelte aangebouwd.
De schuur is opgetrokken uit metselwerk wanden uitgevoerd in spouwmuren met een betonnen vloer en een houten zadeldak voorzien van stalen spanten en gedekt met singels.
De schuur is voorzien van 4 dubbel openslaande deuren en in het midden van het grootste gedeelte van de schuur is een doorgang naar de verdieping welke loopt over de gehele breedte van de schuur. Middels een lier zijn zwaardere spullen naar de zolder te brengen. Ook de garage is voorzien van gas, water en elektra.
De aan de zijkant van de schuur aangebouwde stal is opgetrokken uit houten wanden, een stoeptegel vloer en een asbest golfplaten dak. Hierin is de grondpomp voor de sproei installatie gesitueerd.

Achter het met stoeptegels verharde gedeelte voor de schuur begint het grasland waarbij op het eerste gedeelte een houten tuinhuis is gesitueerd waarachter het weiland gelegen is van 2000 m².


EERSTE VERDIEPING:

Op de eerste verdieping komen we als eerste op de ruime overloop welke toegang biedt tot de vier slaapkamers, de badkamer en een bergkast gesitueerd onder de trapopgang naar de 2e verdieping.
De overloop is afgewerkt met tapijt, deels behang/granol/spachtelputz wanden en een aluminium panelen plafond.

Slaapkamer 1 gelegen rechts voor en heeft een oppervlakte van ca 8,5 m² is voorzien van een bergkast.
Deze kamer is afgewerkt met tapijt, granol wanden en een houten schroten plafond. Deze kamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Slaapkamer 2 gelegen rechts achter en heeft een oppervlakte van ca 7 m² is voorzien van een bergkast.
Deze kamer is afgewerkt met tapijt, behang wanden en een houten schroten plafond. Deze kamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en vaste wastafel.

Slaapkamer 3 gelegen links achter en heeft een oppervlakte van ca 14,5 m² is voorzien van een kasten wand. Deze kamer is afgewerkt met tapijt, behang wanden en een aluminium panelen plafond. Deze kamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Slaapkamer 4 gelegen links voor en heeft een oppervlakte van ca 11,5 m² is voorzien van een afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping. Deze kamer is afgewerkt met tapijt, deels granol/sierpleister/behang wanden en een houten schroten plafond. Deze kamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

De Badkamer van ca. 4,5 m² is afgewerkt met een tegel vloer, geheel betegelde wanden een houten kraaldelen plafond voorzien van inbouw spots. De badkamer is uitgevoerd met een hoekbad, toilet, bidet en een dubbele wastafel met bad meubel. De badkamer is voorzien van een design radiator en elektrische straalkachel.


TWEEDE VERDIEPING:

De tweede verdieping is opgedeeld in twee delen. Het eerse deel is een bergzolder afgewerkt met tapijt, schuurwerk wanden en een kap schuinte waarbij de gordingen en dakplaten in het zicht zijn.
Dit gedeelte is uitgevoerd met een velux dakraam en het dak is nageïsoleerd.
Het tweede deel is afgewerkt met een vloer waarbij de houten planken in het zicht zijn, schuurwerk wanden en een houten dakbeschot waarbij de gordingen in het zicht zijn. Dit gedeelte is tevens voorzien van een velux dakraam en een bergkast.

Algemeen:

* Traditioneel gebouwd
* baksteen gevels uitgevoerd in spouw
* betonnen begane grond vloer en 1e verdiepingsvloer, 2e verdiepingsvloer uitgevoerd in hout
* gecombineerd dak gedekt met beton pannen en bitumen
* geheel voorzien van dubbele beglazing in deels aluminium en deels houten kozijnen
* de woning is voorzien van vloer en deels dakisolatie
* kadastraal gemeente Aarle-Rixtel sectie A nummer 2344 groot 36a 45 ca.

Kenmerken

Prijs:
€ 599.000,- k.k.
Postcode:
5735BE
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
163m²
Perceeloppervlakte:
3645m²
Inhoud:
606m³
Bouwperiode:
1962

Locatie

Reageer

Stuur door