Lieshoutseweg 56, eengezinswoning in Aarle-rixtel

Deel op:  

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE, OVERDEKT TERRAS EN SCHUUR.
Aan de doorgaande straat van Aarle-Rixtel gelegen vrijstaande uitgebouwde woning met overdekt terras, vrijstaande garage en schuur op ruim bemeten perceel. Deze keurig onderhouden en op diverse punten gerenoveerde en gemoderniseerde woning heeft een badkamer en mogelijkheid voor een slaapkamer op de begane grond.
Op de verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer. Deze woning is ideaal voor een gezin wat waarde hecht aan veel ruimte rondom de woning.

Begane grond:

De woning betreden we via de hal welke is afgewerkt middels een leistenen vloer, granol wanden en een houten balken en deels schroten plafond. In de hal is de meterkast (5 groepen beveiligd middels 1 aardlekschakelaar) en trapopgang naar 1e verdieping aanwezig.
Vanuit de hal is er toegang tot de aan de linkerzijde van de woning gelegen woonkamer en de aan de rechterzijde van de woning gelegen kantoorruimte.
De woonkamer (ca. 31m²) is voorzien van een open haard en afgewerkt met een leistenen vloer voorzien van vloerverwarming, schuurwerk wanden en een span plafond voorzien van sierlijst. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken.

De keuken (ca 13 m²) is voorzien van een ruime provisiekast, een elektrisch bedienbare screen en een nette keukeninrichting welke is uitgevoerd met 4 bovenkasten, 4 besteklades, 2 pannenlades en 4 onderkasten. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koeler en combi magnetron. Het kunststof werkblad is voorzien van een betegelde achterwand en een RVS 1½ spoelbak.
De keuken is afgewerkt middels een tegelvloer, houten lambrisering wanden waarboven schuurwerk en een gipsplaten plafond. Vanuit de keuken is het achterportaal, en de kantoorruimte te bereiken.
De Kantoorruimte (ca 14m²) welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden is afgewerkt met een laminaat vloer, structuurverf wanden en een zachtboard plafond.

Vanuit de keuken is er toegang tot het achter portaal waarin het toilet is gesitueerd. Het portaal fungeert als achterom en als doorgang naar de slaapkamer/speelkamer in de uitbouw. Het portaal is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, een houten lambrisering tegen de wanden waarboven schuurwerk en een kraaldelen plafond. Het toilet is voorzien van fonteintje en afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, geheel betegelde wanden en een kraaldelen plafond.

De slaapkamer/speelkamer die is gelegen in de uitbouw van de woning is afgewerkt met een laminaat vloer, deels behang en deels structuurverf wanden en een gipsplaten plafond. Vanuit deze kamer is er toegang tot de badkamer/waskamer.
De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een kraaldelen plafond. In de badkamer is de aansluitmogelijkheid voor de was apparatuur en is voorzien van een ruime douche en een vaste wastafel met badmeubel.

De aan de rechter zijde van de woning gelegen oprit geeft plaats voor zeker 2 auto’s en toegang tot de vrijstaande ruime garage. De garage is inwendig uitgevoerd in 2 delen en is uitgevoerd met baksteen gevels in spouw, een betonnen vloer en een houten verdiepingsvloer. Het zadeldak met sporen is afgewerkt met eternit platen en gebakken pannen. De garage is voorzien van elektra, stortbak en een kanteldeur.
Vanaf de oprit is de achtertuin en de achterom middels een loopdeur te bereiken.


Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping beginnen we op de overloop welke toegang biedt tot de vier slaapkamers en de badkamer. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. Op de overloop is een bergkast en via een luik is er toegang tot de loze ruimte boven het plafond.

Slaapkamer 1 (ca. 5,1 m²): Deze is gelegen midden voor in de woning en afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. Deze kamer heeft bergruimte onder de kap schuinte en is voorzien van een dakkapel met rolluik.

Slaapkamer 2 (ca. 6,8 m²): Deze is gelegen rechts voor in de woning en afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. Deze kamer is voorzien van bergruimte onder de kapschuinte, inbouwkast, shutters aan de binnenzijde van de kozijnen en luiken aan de buitenzijde.
Slaapkamer 3 (ca. 7,4 m²): Deze is gelegen rechts achter in de woning en afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. Deze kamer is voorzien van een luik naar de loze ruimte boven het plafond, shutters aan de binnenzijde van de kozijnen en luiken aan de buitenzijde.

De badkamer (ca 6,4m²) is voorzien van een ligbad, vaste wastafel, toilet en radiator. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een kraaldelen plafond voorzien van inbouw spots.
De badkamer is voorzien van een dakkapel en doorgang naar de boven de uitbouw gelegen bergzolder.

De bergzolder is afgewerkt met een laminaat vloer, metselwerk wanden en een kap schuinte waarbij de gordingen en sporen in het zicht zijn. De bergzolder is voorzien van een dakraam, raam aan de achterzijde en de opstelling van de c.v. ketel (Nefit Excellent HR107CW5 2003).

Slaapkamer 4 (ca. 18,7 m²): Deze is gelegen aan de linkerzijde van de woning en is afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. Deze kamer is voorzien van een kastenwand, shutters aan de binnenzijde van de kozijnen en luiken aan de buitenzijde.

De achtertuin is geheel omsloten en voorzien van gazon, plantenborders en diverse beplantingen. Aan de linkerzijde is een overdekt terras met aansluitend een volière gelegen. Het overdekt terras is uitgevoerd met houten palen, een pannen dak, een achterwand van beton elementen en rabatdelen zijwanden. Aan de rechterzijde is een karakteristiek keukenblok gesitueerd voorzien van een granieten blad.

Achterin de tuin is een kippenren, moestuin en speelgelegenheid voor de kinderen gecreëerd. Aan de achterzijde is tevens de ruime schuur gelegen welke is uitgevoerd met een beton vloer, houten wanden en een houten zadeldak gedekt met pannen. Hierin is de grondwaterpomp voor de sproei installatie gelegen. De schuur is voorzien van elektra.

Algemeen: Traditioneel gebouwd * baksteen gevels uitgevoerd in steens metselwerk * begane grond vloer van beton, verdiepingsvloeren uitgevoerd in hout * zadeldak gedekt met gebakken mulden pannen * woonhuis voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen * de gevels van de uitbouw zijn na geïsoleerd * Nefit Excellent HR107CW5 combi ketel 2003 * Alarmsusteem woning en garage * kadastraal gemeente Aarle-Rixtel sectie A nummers 2959 en 1783 tezamen groot 9a10ca.Deze brochure is ervoor bedoeld u een eerste en algemene indruk te verschaffen van het gebodene en kan worden beschouwd als uitnodiging om met ons in onderhandeling te treden. Hoewel wij bij het samenstellen van onze brochures uiterst nauwkeurig te werk gaan kunnen aan eventuele afwijkingen met de werkelijkheid geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Prijs:
€ 489.000,- k.k.
Postcode:
5735BE
Ligging:
aan drukke weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
154m²
Perceeloppervlakte:
910m²
Inhoud:
611m³
Bouwperiode:
1925

Locatie

Reageer

Stuur door