Laag Strijp 20, villa in Aarle-rixtel

Deel op:  

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE/BERGING.
In karakteristieke stijl gebouwde zeer praktisch ingerichte vrijstaande woning gelegen op top locatie in de wijk Strijp. Door de ligging aan de rand van de wijk is de woning gelegen tegen het buitengebied van Aarle-Rixtel aan de zijde van kasteel Croy.
Het vrije uitzicht aan de voorzijde is een van de speerpunten van deze woning.
De woning is voorzien van vier slaapkamers waarbij de zolder de mogelijkheid biedt voor een 5e slaapkamer. De ruime garage is ideaal voor een ruimte behoevende hobby of beroep aan huis.


Begane grond:

We betreden de woning via de in het midden van de woning gelegen entree. Hier beginnen we in de hal welke is afgewerkt met een leistenen vloer voorzien van vloerverwarming, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. In de hal bevindt zich de meterkast (8 groepen en 1 krachtgroep beveiligd middels 3 aardlekschakelaars), en vaste hardhouten trapopgang naar de 1e verdieping en het toilet.

Vanuit de hal komt u in de aan de linkerzijde van de woning gelegen woonkamer van ca. 39 m² welke is afgewerkt met een leistenen vloer voorzien van vloerverwarming, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond voorzien van inbouwspots.

De ruime woonkamer is voorzien van een houtkachel, ruime erker en dubbele schuifpui welke toegang biedt tot het overdekte terras.

De zithoek aan de voorzijde van de woning geeft een prachtig uitzicht op de aan de voorzijde van de woning gelegen weilanden.

Vanuit de woonkamer is er middels een met kasten om timmerde en-suite deuren doorgang toegang tot de woonkeuken.

De woonkeuken is voorzien van een U-vormige keukeninrichting bestaande uit 2 bovenkasten, 2 bestek lades, 3 pannen lades, 3 onderkasten, 1 carrousel kast en 1 apotheker kast.
De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel- vriescombinatie en een oven.
Het natuurstenen werkblad is voorzien van een rvs spoelbak en een betegelde achterwand.

De keuken is afgewerkt met een leistenen vloer voorzien van vloerverwarming, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond.

Vanuit de keuken is er middels een schuifdeur toegang tot de study/speelkamer.
Tevens is er een ruime kelderkast waar de benodigde voorraad in opgeslagen kan worden.

Aan de achterzijde is een schuifpui welke toegang biedt tot het overdekt terras aan de achterzijde van de woning.
Daarnaast is de loopdeur naar het achter portaal gelegen.
Het achter portaal is afgewerkt met een leistenen vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. Hier is de achterdeur en toegang tot het ruime toilet. Het toilet is voorzien van een vrij hangend closet met ingebouwd spoelreservoir, wastafel en urinoir.

Aan de rechter voorzijde van de woning is de study/speelkamer gelegen. Deze is afgewerkt met een leistenen vloer, schoonmetselwerk wanden en een schuurwerk plafond.

Door de schuifdeur die in de spouw wegvalt is er geen ruimte verlies en kan deze ruimte op diverse manieren worden ingericht.

Vanuit de study/speelkamer is er toegang tot de bijkeuken waarin de opstelling van de c.v. ketel, de aansluitmogelijkheid van de was apparatuur en de verdeler van de vloerverwarming zijn gesitueerd. Deze ruimte is afgewerkt met een leistenen vloer, schoonmetselwerk wanden en een schuurwerk plafond.
De veel privacy biedende achtertuin is voorzien van een ruim overdekt terras over bijna de gehele achterzijde van de woning. Aan de linkerzijde is een gedeelte met trampoline en riante zandbak welke tevens eenvoudig verbouwd kan worden door zon terras. Aan de rechterzijde is er een poort welke toegang biedt tot de oprit en is er middels twee loopdeuren toegang tot de garage/berging.

De garage/berging van 27m2 (begane grond) is uitgevoerd in spouw en volledig geïsoleerd. De garage is voorzien van elektra, water en elektrisch bedienbare paneeldeur. De garage heeft een eigen elektra onderverdeling (vier groepen), en is voorzien van een bergzolder. De garage is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten balken plafond. Het geïsoleerde zadeldak is voorzien van gebakken pannen.


Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping beginnen we op de overloop welke toegang biedt tot de vier slaapkamers, badkamer, toilet en afgesloten vaste trapopgang naar de 2e verdieping. De ruime overloop is afgewerkt met een pvc vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond.
Het toilet is uitgevoerd als vrij hangend closet met ingebouwd spoelreservoir.

Slaapkamer 1 (ca. 19 m²): Deze is gelegen aan de linkerzijde van de woning en afgewerkt met een pvc vloer, schuurwerk wanden en een deels schuurwerk plafond waarbij bij de kap schuinte de gordingen en isolerende dakplaten in het zicht zijn.
Deze slaapkamer heeft een inloopkast van 4,5 m² en een directe toegang tot de badkamer.
Tevens is deze slaapkamer voorzien van een dakkapel.

Slaapkamer 2 (ca. 10,5 m²): Deze is gelegen in het midden aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met een pvc vloer, deels schuurwerk en deels behang wanden en een deels schuurwerk plafond waarbij bij de kap schuinte de gordingen en isolerende dakplaten in het zicht zijn.
Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

Slaapkamer 3 (ca. 10,5 m²): Deze is gelegen in het midden aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met een pvc vloer, schuurwerk wanden en een deels schuurwerk plafond waarbij bij de kap schuinte de gordingen en isolerende dakplaten in het zicht zijn.
Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel en vaste kast.

Slaapkamer 4 (ca. 10 m²): Deze is gelegen rechts aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met een pvc vloer, schuurwerk wanden en een deels schuurwerk plafond waarbij bij de kap schuinte de gordingen en isolerende dakplaten in het zicht zijn. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

De vanuit de overloop en slaapkamer 1 te bereiken badkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, geheel betegelde wanden en een schuurwerk plafond.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche met cabine en dubbele wastafel in meubel.
Ook de badkamer is voorzien van een dakkapel.


Tweede Verdieping:

Op de tweede verdieping komt u als eerste op de voorzolder welke is afgewerkt met tapijt, schuurwerk en houten wanden en een kapschuinte waarbij de isolerende dakplaten en gordingen in het zicht zijn. De voorzolder is voorzien 2 velux dakramen

De zolderkamer en mogelijk 5e slaapkamer is afgewerkt met tapijt, schuurwerk en houten wanden en een kap schuinte waarbij de isolerende dakplaten en gordingen in het zicht zijn. Deze kamer is voorzien van 1 velux dakraam.

Algemeen:
- Traditioneel gebouwd 2003;
- Baksteen gevels uitgevoerd in spouw;
- Betonnen begane grond en 1e verdiepingsvloer, houten 2e verdiepingsvloer;
- Zadeldak gedekt met pannen;
- Dubbele beglazing in hardhouten kozijnen;
- Vloerisolatie – Spouwmuur isolatie – Dakisolatie;
- Nefit HR107 CW5 combiketel (2003);
- Energielabel A;
- 10 zonnepanelen;
- Kadastraal gemeente Aarle-Rixtel sectie C nummer 4216 groot 5a47ca.


Deze brochure is ervoor bedoeld u een eerste en algemene indruk te verschaffen van het gebodene en kan worden beschouwd als uitnodiging om met ons in onderhandeling te treden. Hoewel wij bij het samenstellen van onze brochures uiterst nauwkeurig te werk gaan kunnen aan eventuele afwijkingen met de werkelijkheid geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Prijs:
€ 619.000,- k.k.
Postcode:
5735PD
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
villa
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
200m²
Perceeloppervlakte:
547m²
Inhoud:
750m³
Bouwperiode:
2003

Locatie

Reageer

Stuur door