Helmondseweg 16, villa in Aarle-rixtel

Deel op:  

Omschrijving

VRIJSTAANDE VILLA MET RUIME VRIJSTAANDE GARAGE.
Prachtig onderhouden en kwalitatief degelijk gebouwde villa op ruim bemeten perceel en uitstekende locatie. Deze woning biedt veel gebruiksmogelijkheden door de 5 slaapkamers en 2 badkamers waarbij 1 slaapkamer en badkamer gelegen zijn op de begane grond. De vrijstaande garage is geschikt voor 2 auto’s. De fraai aangelegde achtertuin is ruim maar niet overdadig.
Een ideale gezinswoning die zowel praktisch als ruim is.


BEGANE GROND:

Via de elektrisch bedienbare poort is er toegang tot de oprit. Vanuit de oprit welke parkeergelegenheid biedt voor diverse auto’s is de voordeur, de achterom en de ruime dubbele garage te bereiken.
De overdekte entree van de woning biedt middels dubbel openslaande deuren toegang tot de ruime Hal met vide. Deze is afgewerkt met jura marmeren vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. In de hal bevindt zich de meterkast (12 groepen beveiligd middels 3 aardlekschakelaars en 3 krachtstroom groepen), de trapopgang naar de 1e verdieping, een bergkast
en het toilet.

Het Toilet is ruim van opzet en voorzien van een vrijhangend toilet met ingebouwd spoelreservoir, een apart urinoir en fonteintje.
Aan de overzijde van het toilet is een garderobe gecreëerd.
Vanuit de Hal zijn bijna alle vertrekken op de begane grond direct te betreden.

Achter het portaal met toilet en garderobe nis ligt de bijkeuken.
De Bijkeuken is voorzien van de aansluitmogelijkheid van de wasapparatuur, een stortbak, 2 bergkasten en de verdeler van de vloerverwarming voor de gehele begane grond (exclusief tuinkamer).
De bijkeuken is afgewerkt met een tegel vloer, geheel betegelde wanden en een schuurwerk plafond.
Vanuit de bijkeuken is er een achterom naar de achtertuin.

Als eerste betreden we de leefkeuken, deze is afgewerkt met een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een schuurwerk plafond.

Het keukenblok bestaat uit 5 bovenkasten, 2 besteklades, 2 pannenlades en 1 apothekerskast. Daarnaast is de keuken voorzien van een kelderkast van 5 treden diep welke geheel betegeld is. De keukeninrichting is voorzien van een 5 pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, oven en koelkast voorzien van koellade speciaal voor dranken.
Het kunststof werkblad is voorzien van een dubbele spoelbak met mengkraan en aparte kraan voor gezuiverd drinkwater.

Vanuit de leefkeuken is er toegang tot de Woonkamer welke is opgedeeld in een Eetkamer en Zitkamer. Deze ruimtes zijn van elkaar te scheiden middels dubbel openslaande deuren en hebben tezamen een oppervlakte van ca. 68 m2. De woonkamer is afgewerkt met een jura marmeren vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. Door de mooie raampartijen is de eetkamer erg licht.

In de zitkamer is een open haard met marmeren schouw, een loopdeur naar de hal en dubbel openslaande deuren naar de tuinkamer.
De tuinkamer van ca. 32m2 is te betreden middels dubbel openslaande tuindeuren.
De tuinkamer is voorzien van 3 schuif puien en een open haard. De tuinkamer is afgewerkt met een tegelvloer, grotendeels kunststof kozijnen en een lessenaars dak van dubbelwandige profielplaten.
Vanuit de tuinkamer is er een schitterend uitzicht over de achtertuin.

De achtertuin is fraai aangelegd middels een verhard terras, gazon en plantenborders. De tuin is geheel omsloten, grotendeels middels coniferen en voorzien van een achterom. De garage/berging is bereikbaar vanuit de achtertuin.

De garage/berging is opgedeeld in twee delen (garage ca. 35 m2/berging ca. 12 m2). De garage is voorzien van twee elektrisch bedienbare kanteldeuren, een loopdeur naar de achtertuin, een inpandige deur naar de berging en een luik naar de bergzolder. De garage/berging is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming en schrobputje, schoonmetselwerk wanden en een houten balken plafond. De garage is tevens voorzien van een stortbak.
De berging heeft een aparte toegangsdeur vanuit de achtertuin en is ideaal voor het opbergen van tuinspullen zonder dat deze in de weg staan in de garage.

De volgende kamer (na het portaal met toilet/garderobe nis en bijkeuken) welke vanuit de hal bereikbaar is, is de slaapkamer.
De slaapkamer voorzien van dubbel openslaande tuindeuren met rolluik en geeft toegang tot de langs gelegen badkamer. De slaapkamer is afgewerkt met een jura marmeren vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond.

Middels een loopdeur is de badkamer vanuit de slaapkamer te bereiken. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een schuurwerk plafond. Het sanitair bestaat uit een whirlpool, douche, toilet en badmeubel voorzien van een dubbele wastafel.

Aan de voorzijde van de woning is het kantoor/study gelegen welke tevens vanuit de hal te bereiken is.
Deze kamer is afgewerkt met een jura marmeren vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond.


EERSTE VERDIEPING:

Op de eerste verdieping komen we als eerste op de overloop welke toegang biedt tot alle ruimtes op deze verdieping. De overloop is afgewerkt met een tapijt, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. De overloop heeft naast een 4-tal slaapkamers, een badkamer en een bergkamer een ruime bergkast welke is afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een kapschuinte waarbij de isolerende dakplaten en gordingen in het zicht zijn.

Slaapkamer 1 heeft een gebruiksoppervlakte van ca 23 m². Deze kamer is afgewerkt met tapijt, schuurwerk wanden en een systeem plafond. Onder de kapschuinte is bergruimte gecreëerd. De kamer heeft een vloeroppervlakte (inclusief bergruimte) van maar liefst 46 m². Deze kamer is tevens voorzien van een lichtkoepel.

Slaapkamer 2 heeft een gebruiksoppervlakte van ca 18 m² en een vloeroppervlakte van ca 27 m². De kamer is afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een systeem plafond. In deze kamer is de c.v. ketel gesitueerd (Nefit Topline HR107CW6 2008) en ook hier is bergruimte gecreëerd onder de kap schuinte. Deze kamer is tevens voorzien van een lichtkoepel.

Naast slaapkamer 2 is een kantoor/hobbykamer gesitueerd van ca. 6 m² welke is afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een houten panelen plafond voorzien van lichtkoepel.

Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde van de woning heeft een gebruiksoppervlakte van ca 14 m² en is voorzien van een vaste kast en twee dakkapellen met rolluiken. Onder de kapschuinte is een bergruimte. Deze kamer is afgewerkt met tapijt, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond.

Tussen slaapkamer 3 en 4 is naast de badkamer op de begane grond een 2e badkamer gesitueerd. Deze badkamer is afgewerkt met een tegel vloer, geheel betegelde wanden en een schuurwerk plafond. Deze badkamer is uitgevoerd met een douche voorzien van cabine en vaste wastafel. Ook deze kamer is voorzien van een dakkapel met rolluik.

Slaapkamer 4 gelegen aan de voorzijde van de woning heeft een gebruiksoppervlakte van ca 19 m² en is voorzien van een vaste kast, wastafel en 3 dakkapellen voorzien van rolluiken. Ook hier is onder de kapschuinte een bergruimte. De kamer is afgewerkt met tapijt, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond.


Algemeen:

Traditioneel gebouwd * baksteen gevels uitgevoerd in spouw * betonnen begane grond vloer en 1e verdiepingsvloer * gecombineerd dak gedekt met leien en bitumen * woning deels voorzien van dubbele beglazing (HR++) in hardhouten kozijnen * alle tegelvloeren zijn voorzien van vloerverwarming * De woning is voorzien van vloer, spouw en dakisolatie *
kadastraal gemeente Aarle-Rixtel sectie C nummer 3446 groot 13a77ca.Deze brochure is ervoor bedoeld u een eerste en algemene indruk te verschaffen van het gebodene en kan worden beschouwd als uitnodiging om met ons in onderhandeling te treden. Hoewel wij bij het samenstellen van onze brochures uiterst nauwkeurig te werk gaan kunnen aan eventuele afwijkingen met de werkelijkheid geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Prijs:
€ 695.000,- k.k.
Postcode:
5735RB
Woningtype:
villa
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
10
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
280m²
Perceeloppervlakte:
1377m²
Inhoud:
1050m³
Bouwperiode:
1987

Locatie

Reageer

Stuur door