De Vinken 36, eengezinswoning in Aarle-rixtel

Deel op:  

Omschrijving

UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET RUIME BERGING EN OVERDEKT TERRAS.
Deze uitgebouwde tussenwoning is centraal in Aarle-Rixtel gelegen aan een kindvriendelijk woonplein met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Door de uitbouw is de woonkamer verruimd en is er een bijkeuken gerealiseerd. De in totaal vier slaapkamers maken deze woning tot een ideale gezinswoning. De boven de berging weg te schuiven overkapping is ideaal voor zowel warme als natte dagen.


Begane grond:

De woning betreden we via de overdekte entree waarachter de hal is gelegen met meterkast (7 groepen beveiligd middels 2 aardlekschakelaars), toilet, bergruimte, en trapopgang naar de 1e verdieping.
De hal is afgewerkt middels een beton tegel vloer, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond.
Het toilet is uitgevoerd als duo bloc en voorzien van een fonteintje.

Vanuit de hal komt u in de keuken welke is voorzien van een keukeninrichting bestaande uit 6 bovenkasten, 2 bestek lades, 4 pannen lades en 3 onderkasten.
De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Het kunststof werkblad is voorzien van een betegelde achterwand en een rvs spoelbak.

De keuken is afgewerkt met een tegel vloer, deels betegelde en deels spachtelputz wanden en een mdf panelen plafond voorzien van inbouw spots.
Vanuit de keuken is er middels een toogverbinding doorgang naar de woonkamer en middels een loopdeur naar de bijkeuken.

De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond. Door de open verbinding met de aangebouwde serre zijn er veel indelingsmogelijkheden.
Vanuit de woonkamer is er een open toog verbinding met de aangebouwde serre.
De woonkamer is nu zo ingedeeld dat de eettafel een directe aansluiting heeft met de keuken en de zithoek is de serre is gesitueerd.

Hierdoor ontstaat voor in de woonkamer ruimte voor diverse andere zaken zoals in dit geval een piano, kasten en de computer opstelling. Dit kan natuurlijk ook een speelhoek voor de kinderen worden.
Aan ruimte is in ieder geval geen gebrek

De serre is uitgevoerd met een aluminium schuifpui en dakconstructie waardoor er veel licht in de woonkamer komt. Voor de warmtewering is een elektrisch te bedienen zonwering aan de buitenzijde geplaatst. De in het aluminium frame gemonteerde inbouwspots zorgen in de avond voor de verlichting.
De serre is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, schuurwerk wanden en een glazen panelen dak.

Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken welke is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, deels betegelde wanden waarboven schuurwerk en een glazen panelen plafond.
In de bijkeuken bevindt zich de aansluitmogelijkheid voor de was apparatuur, een stortbak en een loopdeur naar de achtertuin.

De op het zuiden gelegen achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een achterom via de berging. De tuin is aan de linkerzijde en rechterzijde afgesloten middels een houten schutting.
De overkapping grenzend aan de berging is middels een rolconstructie weg te rollen boven de aan de achterzijde gelegen berging.


Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping beginnen we op de overloop welke toegang biedt tot de drie slaapkamers, badkamer en vaste trapopgang naar de 2e verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, spuitwerk wanden en een mdf panelen plafond.

Slaapkamer 1 (ca. 11 m²): Deze is gelegen rechts voor in de woning en afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een gipsplaten plafond.

Slaapkamer 2 (ca. 13 m²): Deze is gelegen rechts achter in de woning en afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een mdf panelen plafond.

Slaapkamer 3 (ca. 6 m²): Deze is gelegen links achter in de woning en afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een houten schroten plafond.

De badkamer is voorzien van een douche met cabine en vaste wastafel in badmeubel. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een kunststof panelen plafond voorzien van inbouwspots.


Tweede Verdieping:

Op de tweede verdieping komt u als eerste op de voorzolder welke is afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een gipsplaten plafond. Op de voorzolder bevindt zich de opstelling van de c.v. ketel en is er de aansluitmogelijkheid voor de was apparatuur indien u deze niet in de bijkeuken wilt zetten. De voorzolder is voorzien van een velux dakraam en het dak is nageïsoleerd.

De zolderkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een gipsplaten plafond. De zolderkamer is voorzien van een velux dakraam en bergruimte onder de kapschuinte.


Algemeen:
Traditioneel gebouwd * baksteen gevels uitgevoerd in spouw * begane grond vloer en 1e verdiepingsvloer van beton, 2e verdiepingsvloer van hout * zadeldak gedekt met pannen * dubbele beglazing in hardhouten kozijnen (pui serre en bijkeuken van aluminium) * deels vloer-, muur- en dakisolatie * Nefit ecomline HR combi ketel 1997 * kadastraal gemeente Aarle-Rixtel sectie C nummer 3509 groot 1a40ca.

Deze brochure is ervoor bedoeld u een eerste en algemene indruk te verschaffen van het gebodene en kan worden beschouwd als uitnodiging om met ons in onderhandeling te treden. Hoewel wij bij het samenstellen van onze brochures uiterst nauwkeurig te werk gaan kunnen aan eventuele afwijkingen met de werkelijkheid geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Prijs:
€ 219.000,- k.k.
Postcode:
5735EN
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
128m²
Perceeloppervlakte:
140m²
Inhoud:
448m³
Bouwperiode:
1972

Locatie

Reageer

Stuur door