De Duivenakker 64, eengezinswoning in Aarle-rixtel

Verkocht

Deel op:  

Omschrijving

UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONING MET INPANDIGE GARAGE.
Deze in de loop der jaren op diverse punten vernieuwde en uitgebouwde geschakelde twee-onder-één kap woning is centraal gelegen in Aarle-Rixtel. De uitbouw boven de garage op de 1e verdieping zorgt voor maar liefst 4 slaapkamers op de eerste verdieping. Door de uitgebouwde begane grond is een ruime woonkamer gerealiseerd met dubbel openslaande tuindeuren naar de op het westen gelegen achtertuin.


Begane grond:

Via de overdekte entree betreden we de woning en komen we in de hal welke is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond.
In de hal bevindt zich de meterkast (voorzien van 6 groepen beveiligd middels 2 aardlekschakelaars) en toilet.
Het toilet is uitgevoerd als vrijhangend closet met ingebouwd spoelreservoir en voorzien van een fonteintje.

Vanuit de hal komt u in de aan de achterzijde uitgebouwde woonkamer van ruim 45 m² die is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn dubbel openslaande tuindeuren naar de achtertuin gesitueerd.
In de woonkamer is een vaste kast gesitueerd waarin de verdeler van de vloerverwarming is geplaatst.
Achterin de woonkamer is de eethoek gesitueerd.
Een loopdeur biedt toegang tot de keuken en de dubbel openslaande tuindeuren naar de achtertuin.

De aan de achterzijde van de woning gelegen luxe L-vormige keukeninrichting uit 2006 bestaat uit 7 bovenkasten, 1 besteklades, 2 pannenlades, 6 onderkasten waarvan 2 met apothekerslade.
De inbouwapparatuur bestaat uit een 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koeler en combi-magnetron.
De keuken is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond voorzien van inbouwspots.
Vanuit de keuken is er toegang tot de inpandige garage, en de achtertuin.
Het granieten werkblad is voorzien van een rvs 1½ spoelbak met zeep dispencer. Ook de achterwand is uitgevoerd in graniet.

De aan de linkerzijde van de woning gelegen inpandige garage is voorzien van een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een kunststof schroten plafond. De garage is voorzien van dubbel openslaande deuren en elektra.

De op het westen gelegen achtertuin is keurig aangelegd, deels verhard en deels voorzien van gras en plantenborders.
Aan de achterzijde van de geheel middels een houten schutting omsloten achtertuin is een houten berging en een houten prieel gesitueerd.
Aan de achterzijde van de woning, boven de dubbel openslaande tuindeuren is een zonneluifel geplaatst.


Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping beginnen we op de ruime overloop welke toegang biedt tot de vier slaapkamers, badkamer en vaste (afgesloten) trapopgang naar de 2e verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond.

Slaapkamer 1 (ca. 6 m²): Deze is gelegen rechts voor in de woning en afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond.

Slaapkamer 2 (ca. 12 m²): Deze is gelegen midden voor in de woning en afgewerkt met een laminaat vloer, behang wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 3 (ca. 9 m²): Deze is gelegen links achter in de woning en afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond.

Slaapkamer 4 (ca. 12 m²): Deze is gelegen links boven de garage en afgewerkt met een laminaat vloer, schuurwerk wanden en een schuurwerk plafond. Deze kamer is op de plattegrond aangeduid als hobbykamer maar is zeker ook geschikt als slaapkamer.

De in 2015 gerenoveerde badkamer is voorzien van een ligbad, douche met cabine, toilet, dubbele wastafel en design radiator. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, geheel betegelde wanden en een schuurwerk plafond.


Tweede Verdieping:

Op de tweede verdieping bevindt zich een bergzolder die is afgewerkt met tapijt, schoonmetselwerk (lijmblokken) wanden en een kapschuinte waarbij de isolerende platen in het zicht zijn. Deze kamer is voorzien van een velux dakraam. Tevens is hier de opstelling van de c.v. ketel (Remeha HR107CW5 bouwjaar 2011), en de aansluitmogelijkheid voor de wasapparatuur.


Algemeen:
Traditioneel gebouwd * baksteen gevels uitgevoerd in spouw * begane grond vloer en 1e en 2e verdiepingsvloer van beton * zadeldak gedekt met betonpannen * dubbele beglazing in hard houten kozijnen * gevelbekleding nok: onderhoudsvriendelijke keralit * vloer-, muur- en dakisolatie * Remeha HR 2011 * kadastraal gemeente Aarle-Rixtel sectie C nummer 3798 groot 2a04ca.

Deze brochure is ervoor bedoeld u een eerste en algemene indruk te verschaffen van het gebodene en kan worden beschouwd als uitnodiging om met ons in onderhandeling te treden. Hoewel wij bij het samenstellen van onze brochures uiterst nauwkeurig te werk gaan kunnen aan eventuele afwijkingen met de werkelijkheid geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Prijs:
€ 289.000,- k.k.
Postcode:
5735JB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
138m²
Perceeloppervlakte:
204m²
Inhoud:
512m³
Bouwperiode:
1992

Locatie

Reageer

Stuur door